Meclis Canlı

Büyükşehir Kent Orkestrası’ndan Film Tadında Konser


18.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Muğla ili genelinde konserlerine Film Müzikleri Konseri ile devam etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Kent Orkestrası, İstanbul Film Müzikleri Orkestrası şefi ve Genel Sanat Yönetmeni Kerem Esemen konuk şefliğinde 11 filmin müziklerinden oluşan konserle Muğlalı sanatseverlerle buluştu.



Kent Orkestrası Kurulduğu Günden Bugüne kadar Muğla Genelinde 12 Konser Verdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bugüne kadar  Açılış Konseri, Fethiye Benyamin Sönmez 4. Klasik Müzik Festivali Konseri, 10.Marmaris Müzik Festivali Konseri, Fethiye, Menteşe Cumhuriyet Konseri, Menteşe 10 Kasım Atatürk’ü Anma Konseri, Muğla S.Koçman Üni.Müzik Eğitimi Bölümü Öğrenci Orkestrası ile, Muğla Büyükşehir Belediyesi Caz Orkestrası Konseri, Menteşe Konuk Şef Ivan Arion Karst Konseri, Marmaris, Fethiye, Menteşe Yeni Yıl Konseri, Menteşe Film Müzikleri Konseri Konuk Şef Kerem Esemen konseri ile toplam 12 konserle Muğlalılarla buluştu.  Muğlalı sanatseverler tarafından büyük beğeni toplayan ve ilgi gören Kent Orkestrası son konserinde Görevimiz Tehlike, Titanik, Karayip Korsanları, Yüzüklerin Efendisi, Yıldız Savaşları, James Bond, Harry Potter gibi birçok filmin müziklerini sanatseverlerle buluşturdu. Konsere Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Gökalp ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Recep Altınok, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın farklı konserlerle Muğlalı hemşerilerimizle buluşmaya devam edeceğini söyledi ve Muğlalı sanatseverlere konserlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti. Recep Altınok, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın 27 Ocak 2016 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde vereceği “Caz Konserine” tüm sanatseverleri davet etti.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla’da sanata ve sanatçıya önem verdiklerini söyledi ve film müzikleri konseri ile Muğlalılara unutulmaz bir gece yaşatan Muğla Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’na ve konuk şef Kerem Esemen’e teşekkür etti.