Büyükşehir Konservatuvarı yeni dönem eğitimlerine başlıyor

16.09.2019

Türkiye’de bünyesinde Konservatuvar bulunan ender belediyelerden biri olan Muğla Büyükşehir Belediyesi sanata ve sanatçıya verdiği desteği arttırarak devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılından bu yana vatandaşlara verdiği konservatuvar eğitimlerini bu yılda devam ettiriyor.

Sanata ve sanatçıya yönelik projeler ve destekleriyle dikkat çeken Muğla Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde bulundurduğu konservatuvar ile vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Son Başvuru 20 Eylül

Bu yılda öğrenci alımına başlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının eğitimlerinden yaralanmak isteyen vatandaşlar 20 Eylül tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Dansları, Tiyatro ve Bale dallarında eğitim veren Konservatuvarda bu güne kadar 632 öğrenci yararlanırken 76 öğrenci başarıyla mezun oldu.