Büyükşehir Limanları Revaçta

30.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesine devri gerçekleşen limanlar yaz sezonunun gelmesiyle tekne sahiplerinin gözdesi haline geldi.

2016 yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne devri gerçekleşen limanlarda iyileştirme çalışmaları devam ederken, sezonun yaklaşmasıyla birlikte misafirlerini kabul etmeye başladı. Devrin gerçekleşmesinden sonra atık alım otomasyon sistemleri, iskelelerin bakım onarımı ve salonların yeniden düzenlenmesiyle yeni bir görünüme kavuşan limanlar yerli ve yabancı yat sahiplerinin ilk tercihlerinden biri haline geldi.

Son olarak da Rus iş adamı Andrey Melnichenko'ya ait olan dünyanın en büyük yatlarından "A" isimli yat Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Fethiye Limanını tercih etti. 18 metre en ve 120 metre uzunluğa sahip olan 8 katlı mega yat limanda ihtiyaçlarını karşıladı. 13 tankerle yaklaşık 340 bin litre yakıt ikmali de yapan yatın ikmal sonrasında Fransa’ya gideceği bilgisi edinildi.