Meclis Canlı

Büyükşehir Makina İkmal Binası’nda Sona Yaklaştı


12.10.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula İlçesi Kızılağaç Mahallesi’nde yapımına devam ettiği yeni Makina ve İkmal Hizmet Binası inşaatında sona yaklaştı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından temeli 2015 Ekim ayı içerisinde atılan yeni Makina ve İkmal Hizmet Binası inşaatında sona yaklaştı.  Ula İlçesi Kızılağaç Mahallesi’nde 21 bin 537 metrekare alan içerisinde planlanan sürede bitmesi beklenen Makina ve İkmal Hizmet Binası’nda ilk etapta 175 personel ve 183 araca hizmet verecek.




Hida Kılıç: “Makina İkmal Binası Uygun Konumu ile Ana Kademe Merkezi Olacak”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hida Kılıç, yapımı devam eden Makina ve İkmal Hizmet Binası inşaatının düzenli ve seri çalışma ile yüzde 80’inin tamamlandığını ve 2016 yılı sonunda planlanan sürede tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi. Hida Kılıç; “Ula ilçesi Kızılağaç Mahallesi Makina ve İkmal Ana Kademe inşaatımızın yüzde 80’i tamamlandı. 2016 yılının sonunda planlanan sürede tamamlanan çalışmalarımızla modern ve konum olarak çok uygun bir makine ikmal binasına sahip olacağız. Şehir merkezindeki hizmette olan makina ikmal binamızdan çıkan büyük araçlarımız yeni binamız hizmete girdiğinde taşınacağı için trafiği bir nebze olsun rahatlatmış olacak. Ekiplerimizin bütün ilçelere ulaşması için de uygun bir alan olan yeni binamızda 183 araç, 175 personel hizmet verecek. Ayrıca bu ana kademe binasının yan parsellerine belirlenen ihtiyaçlara göre ileriki dönemlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ’nin diğer dairelerinin makina ikmal, bakım onarım alanları yapılması planlanmaktadır. Ulaşım ve stratejik olarak uygun olan bu alanı Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimlerine hizmet edecek ana kademe yapısına kavuşturacağız.” dedi.