Meclis Canlı

Büyükşehir Masa Tenis Takımı Ege Bölge Şampiyonu Oldu


08.12.2021


Muğla Büyükşehir Belediyesi erkek ve kadın masa tenisi takımı Burdur’da düzenlenen Ege Bölge Şampiyonasında birinci oldu. Büyükşehir Belediyesi erkek-kadın masa tenisi takımı Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü masa tenisi sporcuları il genelinde yapılan şampiyonada ikinci olmuş ve Yıldızlar Ege Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Ege Bölgesi Yıldızlar Takım Yarışması geçtiğimiz gün Burdur’da yapıldı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi yıldızlar masa tenisi takımı erkeklerde 9 takım arasından Ege bölge şampiyonu olurken, İzmir’den Mavi Ege takımı ikinci ve Aydın’dan Söke Belediyespor üçüncü oldu.  Yıldız Kadınlar masa tenisi ege bölge şampiyonasına 9 takım kalırken, Muğla Büyükşehir Belediyesi takımı ege şampiyonu oldu. Denizli’den Tan Oyunları takımı ikinci ve Kütahya’dan Seramikspor ise üçüncü oldu.  

 

Türkiye Şampiyonasına Katılmaya Hak Kazandılar

Burdur’da düzenlenen masa tenisi Yıldızlar Ege Bölge Şampiyonasında birinci olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü erkek-kadın masa tenisi takımı Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasının tarihi Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.