Meclis Canlı

Büyükşehir Mezarlıklarda Temizlik Çalışmalarını Tamamladı


08.09.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri il genelindeki mezarlıklardaki yürüttüğü temizlik çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı’nda vatandaşların rahat bir şekilde mezarlık ziyareti yapabilmeleri için il genelindeki mezarlıkların temizlik çalışmalarını tamamladı. Ekipler, mezarlıklarda kuruyan otları, çalıları, atılan çöp ve katı atıkları temizleyerek daha iyi bir görünüme kavuşturdu. Ayrıca mezarlık alanlarının bakım, onarım ve yapım çalışmalarına da devam ettiği de belirtildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç “Vatandaşlarımızın bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekânlar arasında yer alan mezarlıklar, ekiplerimiz tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getirildi. Mezarlık alanlarındaki bakım onarım çalışmaları da devam ediyor. Ayrıca Mezarlıklar Şube Müdürlüğü görev ve sorumlulukları arasında yer alan il içi ve dışı cenaze nakil hizmetleri bayram süresi boyunca 7/24 çalışma saatleriyle devam edecektir.’’ dedi.