Büyükşehir Minik Kızları Hentbol Turnuvası İle Bir Araya Getirdi

15.11.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 Kasım Cumartesi günü “Atatürk Kupası Minik Kızlar Hentbol Turnuvası” düzenlendi.

Muğla Meslek Yüksekokulu Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya Muğla Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Yalıkavak Spor Kulübü, Milas Belediye Spor Kulübü ve Fethiye Belediye Spor Kulübü katıldı. Yapılan turnuva sonunda Milas Belediye Spor Kulübü birinci, Muğla Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ikinci, Yalıkavak Spor Kulübü B Takımı üçüncü olurken Yalıkavak Spor Kulübü A Takımı ise dördüncü oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün tarafından takdim edildi.

Törende konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün katılımcılara ve sporculara “Özellikle Atatürk’ü anma adına burada bulunmanız çok önemli. Umuyorum ve diliyorum ki bundan sonraki turnuvalarda daha yeni tesislerimizde daha güzel şartlarda yarışır ve daha mutlu oluruz. Atamızın yolundan yılmadan yürümenizi öneriyorum” ifadelerini kullandı.