Büyükşehir, Muğla’ya Yakışır Yollar İçin Çalışıyor

30.06.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde daha güvenli ve konforlu yollar için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için il genelinde özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Marmaris ilçesinde Karacasöğüt ve Çamlı Mahalle yolunda 2. Kat; Yeşilbelde ve Karcasöğüt Mezarlık yolunda 1. Kat,  Menteşe İlçesi Kışla Parkında 1. Kat, Ula ilçesi Ula Gölet Yolunda 1. Kat ve Portakallık Yolunda 2.kat, Ortaca İlçesi İztuzu Yolu 2. Kat, Datça İlçesinde Sındı, Knidos ve Mesudiye yolunda sathi asfalt kaplama çalışmalarını tamamlandı. 20 gün süren çalışmalar kapsamında ekipler, 15. 8 kilometre Bitümlü Sıcak Karışım (BSK), 77 kilometre 1. ve 2. kat asfalt kaplama olmak üzere toplam 92.8 kilometre asfalt kaplama çalışması yaptı.

“Büyükşehir Belediyesi olarak 2016 yılında 100 milyon TL yatırımla 900 kilometre asfalt kaplama çalışması yapacağız”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için ekiplerin il genelinde özveriyle çalıştıklarını söyledi. Kılıç; “Daha güvenli ve konforlu yollar için çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, kısa bir sürede 92.8 kilometre yolda asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı. 2016 yılı asfalt kaplama programı dahilinde 100 milyon TL yatırımla 900 kilometre asfalt kaplama çalışması yapacağız. Muğlamıza yakışır yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor.” dedi.