Meclis Canlı

Büyükşehir Muğla’yı Renklendiriyor


05.08.2020


Muğla’nın dört bir yanını çiçeklerle süslemeye devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, ana arterler başta olmak üzere her gün binlerce sürücünün hareket halinde olduğu bulvar ve caddeleri görsel şölene dönüştürerek kentin güzelliğine güzellik katıyor.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi kentin birçok noktasında yaptığı peyzaj çalışmalarıyla hem vatandaşlara hem de seyahat eden sürücülere görsel bir şölen sunuyor. Havaların ısınmasının ardından kenti güzelleştiren çiçeklendirme çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, yerli üreticilerden alınan mevsimlik çiçeklerin dikimine devam ediyor.

 

Muğlalılardan tam not alan çiçeklendirme çalışmaları ana arterler ile cadde ve bulvarı süslerken, rengârenk mevsimlik bitkiler, ağaçlar ve çalılar kentin güzelliğine güzellik katıyor. İl genelinde 276 noktada kent estetiğine yönelik örnek peyzaj çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, çalışmalar kapsamında farklı renk ve tonlara sahip 10 çeşit mevsimlik bitki, 13 çeşit ağaç ve 21 çeşit çalı dikimi yaparak daha yaşanabilir ve daha yeşil Muğla için çalışıyor.