Meclis Canlı

Büyükşehir, Muğla’yı Renklendirmeye Devam Ediyor


24.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İl genelinde yetki ve sorumluluk alanında bulunan yeşil alanları renklendirmeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yeşil alanlara mevsimlik süs bitkisi dikimleri ve çim-peyzaj bakım işlemlerine tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, Kavaklıdere İlçesi Turgut Özal Bulvarında bulunan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki yeşil alanda yaptığı bakım, onarım ve çiçeklendirme çalışmalarını kısa sürede tamamladı. Yapılan çalışmalar ile renklenen alanlar, Kavaklıdere halkının beğenisini topladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Salih Tufan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İlçe belediyelerimizden Büyükşehir Belediyemize geçen yeşil alan, park, kavşak ve refüjlerde bakım, onarım ve çiçeklendirme çalışmalarımız devam ediyor. Şehir yaşamında beton yapılar arasına sıkışan vatandaşlarımızın hayatına biraz renk, şehirlerimizin de güzelliklerine güzellik katmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çiçeklendirme çalışmalarımızda kullandığımız mevsimlik süs bitkileri de Alım Garantili Mevsimlik Süs Bitkisi Üretim Projemiz kapsamında Köyceğiz İlçesi Beyobası Mahallesinde Muğlalı üreticilerimiz tarafından üretilen çiçekler buda bizi daha fazla gururlandırıyor ve mutlu ediyor.”