Büyükşehir Muğla’yı Yurtdışı Fuarlarında Tanıtıyor

28.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Dünya’nın en büyük turizm fuarları arasında yer alan ITB Berlin Turizm Fuarı ile 24.Moskova MITT Turizm Fuarı’na katılarak Muğla’nın tanıtımını yapıyor.

Mart ayı içerisinde gerçekleştirilen fuarlara katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Büyükşehir Belediyesinin tanıtım ve kültür haritasını, tanıtım CD’sini dünyanın farklı ülkelerinden gelen fuar ziyaretçilerine vererek Muğla’nın turistik destinasyonları hakkında bilgilendirmeler yaptı. 2017 Performans hedefleri içinde yer alan yurtdışı fuarlara katılım doğrultusunda Kültür ve Turizm Bakanlığının koordinasyonunu sağladığı Türkiye Salonunda Muğla ilinin tanıtımları yapılıyor.

Türkiye’nin sponsorları arasında yer aldığı ITB Berlin Turizm Fuarına 187 ülke 217000 kişi katılım sağlarken Moskova MITT Turizm Fuarı’na ise 182 ülke 30.000 kişi katıldı.