Büyükşehir Nisan Ayı Meclisinde 42 Karar Alındı

09.04.2021

Muğla Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclisinde 40 karar oybirliği, 2 karar da oy çokluğu ile alınarak 1 adet konu Plan ve Bütçe Komisyonuna, 4 adet konu da İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis toplantısı Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi. Mecliste alınan 42 karardan 40 karar oybirliği, 2 karar da oy çokluğu ile alındı. 1 adet konu Plan ve Bütçe Komisyonuna, 4 adet konu İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı meclis toplantısında 2020 yılı Meclis Denetim Komisyon Raporu Hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda ilk mahalli idareler seçimlerine kadar görev yapmak üzere Başkanlık Divanı (Meclis I. Başkan Vekili, Meclis II. Başkan Vekili, Meclis Divan Katipliği) ile 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Encümen Üyesi ve İhtisas Komisyonları üye seçimleri yapıldı. Ayrıca toplantı da Muğla Büyükşehir Belediyesi 2020 yılı faaliyet raporu da görüşüldü.