Meclis Canlı

Büyükşehir Orkestrası 31 Ağustos’ta Milas’ta


29.08.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında 31 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’de Milas’ta sahne alacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası’nın konserleriyle turne havasında geçen Zafer Haftası etkinliklerinin son durağı Milas Atatürk Anıtı önü olacak. 26 Ağustos’ta Bodrum’da gerçekleştirilen ve 30 Ağustos’ta Menteşe’de yapılacak olan konserin ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Milas’taki sanatseverlere de repertuarındaki marşlarla Cumhuriyet ve Zafer coşkusunu yaşatmaya hazırlanıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası 31 Ağustos Çarşamba günü sanatseverleri Milas Atatürk Anıtı önüne bekliyor.

“Sanata ve sanatçıya tüm unvan ve statülerden daha fazla değer veren Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden sapmadan yürüyoruz.”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı “ Yaptığımız ve yapacağımız Zafer Haftası etkinliklerimiz bizim için büyük önem taşıyor. Çünkü biz, sanata ve sanatçıya tüm unvan ve statülerden daha fazla değer veren Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden sapmadan yürüyoruz. Ulu önderimizin bu denli değer verdiği sanatla, bir milletin kaderinin yazıldığı bu önemli günün yıldönümünü kutlamak bizim için bir borçtur. Bu nedenle önemli gün ve haftalarda etkinliklerimiz artarak devam edecektir.” dedi.