Meclis Canlı

Büyükşehir Orkestrası Sezonu Açtı


18.10.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, 2017- 2018 sezonunun açılış konserlerini Menteşe ve Bodrum ilçelerinde düzenledi. “Sezon Açılış Konserleri” müzikseverlerden büyük beğeni topladı.

 

Solist Burcu Hancı eşliğinde ve Şef Münif Akalın yönetimindeki orkestra,16 Ekim’de Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde nefes kesen konserin ardından 17 Ekim akşamı Bodrum Heredot Kültür Merkezi’nde de verdiği konserle izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konserle ilgili yapılan açıklamada:” Büyükşehir Belediyesi Orkestrası yeni sezonun ilk konserini iki etaplık bir programla verdi. İlk olarak Menteşe’de düzenlediğimiz etkinliğimizin ikinci bölümünü Bodrum’da verilen konserimizle tamamlandı. Vatandaşların olumlu tepkilerinden de ortaya çıkan sonuç  orkestranın her geçen gün kalitesini artırarak yoluna devam ettiğini gösteriyor. Muğla’nın adına ve aydınlığına yakışan Büyükşehir Belediyesi Orkestrası geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da şehrin her karışında kültür-sanat çalışmalarına devam edecek.”