Meclis Canlı

Büyükşehir Orkestrası’nın Konseri Yatağan’da İlgi Gördü


04.07.2017

17. Yatağan Gençlik Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası katılımcıların beğenisini kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin de desteklediği 17. Yatağan Gençlik Kültür ve Sanat Festivali’nde Büyükşehir Orkestrası da sahne aldı. 30 Haziran günü Yatağan Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu konserde yerel ve ulusal müzik örnekleri seslendirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası’nın seçkin müzik örneklerini seslendirdiği konsere katılanlar keyifli bir akşam yaşadı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konserle ilgili yapılan açıklamada: “Büyükşehir Belediyesi olarak teknik alt yapı desteği verdiğimiz, Yatağan Belediyesi’nin bu yıl 17. sini gerçekleştirdiği festivalde Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası da sahne aldı ve bizlere özel bir mekânın atmosferinde keyifli bir akşam yaşattı. Tarihi ve kültürel doku bakımından ciddi bir değere sahip olan Yatağan ilçemizde evrensel açıdan da tarihi ve kültürel miras olan ezgileri halkımızla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Benzer etkinliklerde ilçe belediyelerimize ve halkımıza desteğimizin devam edeceğini belirtirken programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” İfadeleri yer aldı.