Büyükşehir Orkestrasının Yılbaşı Konserleri Büyüledi

30.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Bodrum ve Menteşe’de yılbaşı özel konseri verdi. Orkestra, 28 Aralık 2016 Çarşamba günü Bodrum Heredot Kültür Merkezi’nde ve 29 Aralık 2016 Perşembe günü Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle “Yılbaşı Özel Konseri” ile buluştu.

Bodrum ve Menteşe halkının büyük ilgi gösterdiği her iki konserde de Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Şef Münif Akalın yönetiminde, Franz SUPPE’den Light Cavarly Uverture, Arturo MARQUEZ’den Danzon No:2, Mikhail GLINKA’dan Ruslan ve Ludmilla Uverture ve Ferit TÜZÜN’den Çayda Çıra ile Akşam Mahnisi, Kerimoğlu Zeybeği, Mazi Kalbimde Bir Yaradır, Ah Bir Zengin Olsam, Sevdim Bir Genç Kadını ve Cantemos Corazon  adlı eserleri sundular.