Meclis Canlı

Büyükşehir özel toplu taşıma araç şoförleriyle buluştu


30.09.2016


Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Kara Taşıma Şube Müdürlüğünce Muğla İli genelinde Belediye denetiminde hizmet veren Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTTA) Kooperatif Başkanları ve şoför esnafına yönelik koordinasyon toplantısı yapıldı.

Yapılan koordinasyon toplantısında, Elektronik Bilet Sistemi ve toplu taşıma hizmetlerinde yaşanan aksaklıkların giderilmesi maksadıyla kooperatif başkanlıklarına 65 yaş üstü, engelli, şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarına karşı tutum ve davranışlarına yönelik vatandaşlardan gelen şikayetler ve çalışmalar ele alındı.



Yapılan bu tür toplantıların önem taşıdığını ifade eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa “Bu tür konulardaki hassasiyetler ve şoför arkadaşların ücretsiz taşınma hakkı bulunan vatandaşlara daha hassas davranmaları konularında, trafik kurallarına uyum ve güvenli seyahat konularında yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki zamanlarda hizmetlerimizi daha iyi şekilde verebilmek için toplantılarımız devam edecek” dedi.