Meclis Canlı

Büyükşehir, Paylaşarak Sevindiriyor


08.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Paylaşarak Sevindir” sosyal projesi ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından kısa bir süre önce hayata geçirilen ve Muğla İli genelinde hizmet veren “Paylaşarak Sevindir” projesi ile yardım sever vatandaşlardan gelen ev eşyası, giysi gibi bağışlar, bugüne kadar 22 aileye ulaştırıldı. Vatandaşlar, Sosyal Yardım Merkezinin irtibat numarası olan (0252) 214 48 12’yi arayarak eşyalarını bağışlayabiliyor yada ihtiyaçları için müracaatta bulunabiliyorlar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında hizmetler ve projeler üretmeye devam ettiklerini söyledi. Hacı Koç; “ Kısa bir süre önce hayata geçirdiğimiz “Paylaşarak Sevindir” projemiz ile çok sayıda vatandaşımıza ulaştık. Bu ay içerisinde, Sosyal Yardım Merkezimize yapılan yoğun bağış taleplerini değerlendirmek üzere bir depo alanı da Yeşilyurt Mahallemizde hizmete açtık. Yardım sever vatandaşlarımızdan gelen ev eşyası, giysi gibi bağışlar, Daire Başkanlığımız bünyesinde evde bakım ve sosyal hizmetler biriminde görev yapan personellerimiz tarafından Muğla İli genelindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılıyor. İlçe Belediyelerimiz tarafından da başarılı bir şekilde yürütülen bu tarz sosyal projelerde Büyükşehir Belediyesi olarak amacımız bu hizmetlerin ve çalışmaların İl geneline yayılması ve koordinasyonun sağlanmasıdır.” dedi.