Meclis Canlı

Büyükşehir, Paylaşarak Sevindirmeye Devam Ediyor


24.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin örnek projelerinden biri olan “Paylaşarak Sevindir” hizmeti İl genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 2015 Haziran ayında hayata geçirilen ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören “Paylaşarak Sevindir” projesi ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. İl genelini kapsayan proje ile yardımsever vatandaşlardan gelen ev eşyası, giysi gibi bağışlar bugüne kadar 127 aileye ulaştırıldı. Vatandaşlar, Sosyal Yardım Merkezinin irtibat numarası olan (0252) 214 48 12’yi arayarak eşyalarını bağışlayabiliyor ya da ihtiyaçları için müracaatta bulunabiliyorlar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, sosyal belediyecilik anlayışı ile çok sayıda proje ve çalışmaya imza attıklarını söyledi. Hacı Koç; “2015 Haziran ayında hayata geçirdiğimiz “Paylaşarak Sevindir” projemiz vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Destek Kart, Evde Bakım Hizmetleri ve Paylaşarak Sevindir hizmetlerimiz ile modern ve çağdaş yöntemlerle il genelinde çok sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaşarak bir nebzede olsa yüzlerini güldürmeye çalışıyoruz. Paylaşarak Sevindir projesinde görevli personelimiz özverili bir çalışma ile yardımsever vatandaşlarımızın bağışlarını evlerinden alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak örnek proje ve çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.”



“Vatandaşlar Büyükşehri Her Zaman Yanında Hissedecek”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla ili genelinde başlattıkları sosyal sorumluluk projeleri ile ihtiyaç sahibi, evde bakıma muhtaç, engelli vatandaşlara ulaştıklarını, bundan sonra da Paylaşarak Sevindir, Evde Bakım Hizmetleri, Destek Kart gibi birçok yenilikçi ve birebir vatandaşları ilgilendiren projeler ile vatandaşların Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni her zaman yanında hissedeceğini söyledi.