Büyükşehir personeli erken müdahale ile faciayı önledi

06.10.2016

Marmaris yat limanında yatta çıkan yangını rutin kontroller sırasında fark eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Tesisleri Şube Müdürlüğü Marmaris Liman İşletmesi personeli erken müdahale ile faciayı önledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Tesisleri Şube Müdürlüğü Marmaris Liman İşletmesi personelinin limanda yaptığı rutin kontroller sırasında bağlı bulunan lüks motor yattan çıkan alevleri fark etti. Yatta bulunan kişilere haber vererek orada bulunan yangın söndürme cihazıyla müdahale eden personel alevlerin etraftaki diğer yatlara sıçramasını önledi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin gelmesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında yatın mutfak ve iç bölümlerinde büyük çapta maddi hasar oluştuğu, yangının çıkma sebebinin de ocakta içinde yağ bulunan tencereden çıktığı ve ilgili kurumlar tarafından yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.