Büyükşehir Personeli Gülümsemenin Büyüsü Semineri’nde Stres Attı

25.02.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurum içi ve kurum dışı eğitim ve seminerler devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın kurum içinde çalışanlar için düzenlediği “Gülümsemenin Büyüsü” seminerinde Psikolog-Eğitimci Kutay Ürkmen, katılımcılara iki bölüm halinde gülümsemenin faydalarını anlatan sunum yaptı. Gülmenin insan vücudu üzerindeki yararları, ikili ilişkilerdeki faydalarını sunum ve videolarla izleyicilere anlatan Kutay Ürkmen, seminerin bazı bölümlerinde izleyicilere de roller vererek katılanlara keyifli dakikalar yaşattı.

“Gülümsemenin Büyüsü” konulu hizmet içi eğitim semineri programının ikincisi Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde 200 personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı, seminerde yaptığı konuşmada yoğun tempoda çalışan belediye personelinin Gülümsemenin Büyüsü semineriyle farklı bir ortamda mesai arkadaşlarıyla zaman geçirdiğini, bu seminerle iş hayatında ve özel hayatta güler yüzün ne kadar önemli olduğunu personellerine anlatmak istediklerini söyledi.