Meclis Canlı

Büyükşehir Personeli Piknikte Bir Araya Geldi


23.05.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla genelinde çalışan personelinin aileleri ile katıldığı Muğla’da Biz Bir Aileyiz pikniği düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla’nın 13 ilçesinde çalışan personelini ve ailelerini Menteşe İlçesi Düzeyn Mevkiinde düzenlediği Muğla’da Biz Bir Aileyiz pikniğinde bir araya getirdi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün de katılarak çalışanları ile birlikte olduğu piknikte aileler için hazırlanan piknik alanı, oyun grupları, uçurtmalar özellikle çocuklardan büyük ilgi gördü.



“Muğla’da Büyükşehir Belediyesi Olarak Büyük Bir Aileyiz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla genelinde Büyükşehir Belediyesi’nin farklı alanlarda birçok hizmeti vatandaşları için hayata geçirdiğini, il genelinde mesai saati gözetmeden çalışan ve Büyükşehir Belediyesi ailesinin bir ferdi olan çalışanlarını bu piknikte bir araya getirdiklerini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “Muğla’da Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak iki yılımızı doldurduk. Muğla gibi geniş bir coğrafyada vatandaşlarımız için birçok alanda en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Toplumun en önemli yapı taşı ailelerdir. Toplum olarak her zamankinden daha fazla birlikte olmaya, bir araya gelmeye, sevgiye ve hoşgörüye ihtiyacımız var. Biz de Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak Muğla il genelinde çalışan personelimizi bu piknikte bir araya getirdik. Farklı ilçelerde görev yapan personelimiz bu piknikte bir araya geldi, birlikte vakit geçirdi, aileleri birlikte oyunlar oynadı. Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olarak Sevgi, hoşgörü ve güleryüzle hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.