Meclis Canlı

Büyükşehir, Reklam Firmalarını Bilgilendirdi


07.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İlan ve Reklam Yönetmeliği konusunda il genelinde faaliyet gösteren reklam firmalarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. 



Muğla Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında 2016 yılında İlan ve Reklam Yönetmeliğindeki yapılacak olan  değişikliklerle ilgili reklam firmalarının yetkililerine bilgiler verildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda firma yetkilisi katıldı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkan V. Fatoş Arslan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığımız tarafından yürütülen İlan ve Reklam izin işlemleri Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca alınan karar doğrultusunda Mali Hizmetler Daire Başkanlığı yetki ve sorumluluk alanına dahil edildi. Bu kapsamda da 2016 yılı içerisinde İlan ve Reklam Yönetmeliğindeki yapılacak olan değişiklikler ile ilgili ilimizde faaliyet gösteren reklam firmalarının yetkililerine bilgiler verildi. Gerek bu yönetmeliğin uygulayıcıları olarak bizler gerekse firma yetkililerinin yaşadığı sorun ve görüşlerin değerlendirildiği bilgilendirme toplantısının oldukça faydalı geçtiğini düşünüyor ve katılan yetkililere çok teşekkür ediyorum.”