Meclis Canlı

Büyükşehir Sağlık Ekipleri Görev Başında


15.10.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren evde bakım hizmetleri birimi 7/24 görev başında.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerde yaptığı hizmetleri vatandaşlarla buluşturmak için Menteşe İlçesi Günlüce Mahallesinde düzenlediği toplantıda, evde bakım hizmetleri ekibi vatandaşlara rutin sağlık taraması yaptı. Yapılan sağlık taramasında vatandaşların sağlıkla ilgili şikayetleri dinlenerek tansiyon ve kan şekeri ölçümleri yapıldı. İki hastanın tansiyon değerleri ve bir hastanın da kan şekeri değerlerinin normalin çok üstünde çıkması üzerine hastalar ilgili polikliniğe yönlendirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Vatandaşlarımızın sağlığı için 7/24 görevimizin başındayız. Evde bakım hizmetlerinde görev yapan personelimiz il genelinde özverili bir çalışma ile çok sayıda vatandaşımıza sağlık hizmetleri veriyor. Menteşe İlçemiz Günlüce Mahallemizde düzenlenen toplantıda da hazır bulunan ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlıkla ilgili şikayetlerini dinleyerek rutin sağlık taramaları gerçekleştirdi.”