Büyükşehir Satranç Takımında Dereceler Kaldığı Yerden Devam

10.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Satranç Takımı Sporcuları 6-7 Mayıs tarihlerinde Muğla’da yapılan 2017 Anneler Günü Satranç Turnuvasında iki birincilik bir ikincilik bir de üçüncülük kazandı.

Muğla Satranç İl Temsilciliği ve Menteşe Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün organize ettiği turnuva Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu’nda 170 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün 12 sporcu ile katıldığı turnuvada M.Salih Karataş Minikler birincisi, Bilgesu Şeker Yıldızlar birincisi, İlke Kağan Köse Yıldızlar ikincisi, Sıla Eylül Türkoğlu Yıldızlar üçüncüsü, Yiğit Gökce Küçükler üçüncüsü, Gazel Bozoğlu Küçükler dördüncüsü, S.Özgür Sarı Minikler beşincisi,  İsa Emre Karaburun Yıldızlar beşincisi, M.Utkan Topaloğlu ise Küçükler beşincisi oldu.