Büyükşehir “Sektör-Öğrenci Buluşması” Etkinliğine Katıldı

02.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 9’uncusu düzenlenen “Sektör-Öğrenci Buluşması” etkinliğine katıldı.

Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın Büyükşehir Belediyesinin tanıtımı amacı ile katıldığı etkinlik, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin Mavi Çatı sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. “Sektör-Öğrenci Buluşması” etkinliğinde Muğla bölgesinde faaliyet gösteren çeşitli turizm firmaları kendilerini tanıtarak yaz ve kış sezonu için stajyer öğrenci kayıtlarını yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, geleceğin turizm yöneticileri gençlerin, dinamik bir şekilde sürdürülebilir turizm açısından Muğla’nın tanıtımında büyük pay sahibi olacağına inandıklarını belirtti. İnan; “Sektör-Öğrenci Buluşması etkinliğine Turizm Servis Sorumlumuz Erinç Tozlu Balak ve Tercümanımız Cihan Bulut İle birlikte katıldık. Standımızı ziyaret eden katılımcılara, Muğla hakkında merak ettikleri konularda bilgiler verirken öğrencilerimizin talep ve önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk.Büyükşehir Belediyemizin Turizm Alanında yaptığı çalışmaların tanıtımlarını ileri ki günlerde gerçekleşecek olan etkinliklerde yapmak için gerekli planlamaları yapıyoruz.” dedi.