Meclis Canlı

Büyükşehir Sporcuları Sınavda Ter Döktü


21.02.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Taekwondo alt yapı sporcularının kuşak sınavı 18 Şubat’ta Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonunda yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Taekwondo alt yapı sporcuları kuşak sınavına katıldı. 18 Şubat Cumartesi günü Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda yapılan sınava 25 sporcu katıldı. Sporcu ailelerinin de büyük bir dikkat ve heyecanla takip ettiği sınavlar saat 10.00’da başladı.

Yapılan sınav sonrasında yeni kuşakları almaya hak kazanan sporculara törenle kuşakları takıldı. Kuşak sınavı öncesinde ise yapılan taekwondo gösterisi büyük beğeni topladı.

Spora ve sporcuya desteğin sürdüğünün belirtildiği, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Muğla Büyükşehir Belediyesi bu güne kadar tüm ilçelerimizde spora ve sporcuya desteklerini sürdürüyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünden yola çıkarak, sporun önemini göstermeye, sporcuya da desteklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz.” İfadeleri kullanıldı.