Meclis Canlı

Büyükşehir Sporcusu Milli Takım’la Uluslararası Turnuvada


22.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sıla Eylül Türkoğlu Milli Takıma seçilerek Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye’yi ve Muğla’yı temsil edecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu 9 yaşındaki Sıla Eylül Türkoğlu, 25-31 Ocak 2015 tarihinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası ve 19-24 Mayıs 2015 Ankara’da düzenlenen Küçükler Milli Takım Kampı’nda aldığı başarılı sonuçlarla milli takıma seçildi.

24 Haziran-2 Temmuz 2015 tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sıla Eylül Türkoğlu Türkiye’yi ve Muğla’yı temsil edecek.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, katıldığı turnuvalarda göstermiş olduğu başarılı sonuçlarla Milli Takıma seçilen Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sıla Eylül Türkoğlu’na Konya’da düzenlenecek Avrupa Okullar Satranç Turnuvası’nda başarılar diledi. Başkan Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Sıla Eylül Türkoğlu, Antalya ve Ankara’da katıldığı turnuvalarda başarılı sonuçlar alarak bizleri gururlandırdığı gibi Milli Takım’a seçilme başarısı gösterdi. Uluslararası bir turnuvada ülkemizi ve Muğlamızı başarı ile temsil edeceğine inanıyor, ailesine ve hocalarına Sıla’daki emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.