Meclis Canlı

Büyükşehir Tarafından 7 bin 130 Hasta Nakledildi


12.12.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aylık durum değerlendirme ve bilgilendirme toplantısını geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen aylık değerlendirme ve bilgilendirme toplantısına ilçelerdeki birimlerde görev yapan doktor, hemşire, sağlık memuru, sosyal hizmet uzmanı ve diğer görevliler katıldı. Toplantıda Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Sibel Keskin tarafından ‘KOAH ve KOAH’lı hastada evde bakım hizmetlerinde karşılaşılabilecek sorunlar’ hakkında bilgiler verildi.

Hasta Nakil Sayısı 7 bin 130’a Ulaştı

Ayrıca değerlendirme ve bilgilendirme toplantısında Muğla Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri tarafından bugüne kadar il genelinde toplam 9 Bin 326 hane ziyaret edildiği, 61 bin 996 tıbbi müdahale ve 14 bin 73 genel bakım sayısına ulaşıldığı belirtildi. Hasta nakil sayısı ise 7 bin 130’a ulaştı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz durum değerlendirme ve bilgilendirme toplantılarımızda personelimiz ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor ve her ay farklı konularda uzmanlar tarafından bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz. Bu toplantıya katkı sunan Dr. Sibel Keskin’e teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Yapılan toplantıların eksiklikleri görme açısından faydalı olduğunu belirten Hacı Koç “Toplantılar personelimiz için faydalı geçiyor. Bu sayede hizmet kalitemizi günden güne artırarak en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.