Büyükşehir TMMOB Tarafından Düzenlenen Fuara Katıldı

30.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Emin Madran, 15. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı, Ölçme Teknolojileri ve Yazılım Fuarına katıldı.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tarafından Ankara’da 25-28 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen 15. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı, Ölçme Teknolojileri ve Yazılım Fuarına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını temsilen Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Emin Madran Katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Emin Madran katıldığı kurultayda “Çağdaş Sağlıklı Kentler İçin 3 Boyutlu İmar Uygulamaları” ile ilgili özel oturumda “Teknik Altyapıların Kadastro ve Tapu İlişkilerinin Kurulması” konularında sunum yaptı.