Büyükşehir, Trafik Güvenliği İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

02.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İl genelinde trafik güvenliği için yaptığı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Menteşe İlçesinde Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde düşey trafik işaretleme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Aylin Karaca Kavşağından Emek Caddesi Kavşağına kadar olan güzergahta, sola dönüş esnasında meydana gelen tehlikeli ve trafik akışını engelleyici durumları ortadan kaldırmak amacıyla delinatör ile orta eksen yol ayrımı yapımına başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yayaların ve sürücülerin güvenli bir trafik akışı içerisinde olmaları için taşıt yollarının düzenini sağlayan trafik işaretleme çalışmalarımız devam ediyor. İlçelerimizde güvenilir yollar için levha çalışmalarını da hızla sürdürüyoruz.”