Büyükşehir Trafik Levhalarını Kendisi Üretiyor

07.10.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla genelinde kullanılmak üzere bugüne kadar 18 bin trafik levhası üretti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesine bir yıl önce kazandırılan levha baskı makinesi ile Muğla genelinde vatandaşların trafikte daha güvenli seyahat etmelerini sağlayan, yollara uyarıcı olarak yerleştirilen trafik levhalarından 18 bin adet üretti. Aylık ortalama 2000 adet levha imal eden baskı ekipleri çift vardiya çalışarak bu sayıya ulaştı. Ayrıca Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na baskı makinesi ile alımı yapılan Laminasyon makinesi sayesinde de 2 yıl kullanım ömrü olan levhaların kullanım ömrünü 10 yola kadar uzattı.

Alper Kolukısa: “18 Bin Trafik Levhası Ürettik”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Türkiye genelinde kendi levhasını üreten sayılı belediyelerden biriyiz. Kısa sürede ekiplerimiz 18.000 adet levha basımına ulaştı. Levha Baskı Makinesi sayesinde; daha uzun ömürlü, daha kaliteli, daha kısa sürede ve ihtiyacımız kadar levha üretme imkanımız oldu. Muğla genelinde sorumluluk alanımızdaki yollarda vatandaşlarımızın daha güvenli seyahat etmeleri için işaretleme ve çizgi çalışmalarımız devam ediyor. Yolları bilmeyen, Muğla’yı ilk defa ziyaret eden vatandaşlarımız içinde bir uyarıcı olan trafik levhalarının korunması, zarar verilmemesi konusunda da vatandaşlarımızın hassasiyetine güveniyoruz.” dedi.