Büyükşehir Ula Gazi Kupası Futbol Turnuvası Başladı

11.04.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl birincisi gerçekleştirilecek olan Ula Gazi Kupası Futbol Turnuvası 18 takımın katılımıyla başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilerek bu yıl 1. düzenlenen Ula Gazi Kupası Futbol Turnuvası başladı. 18 takımın katılımıyla 31 Mart 2018 tarihinde başlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula Gazi Kupası Futbol Turnuvası, 19 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak olan final maçlarıyla sona erecek.

Ula ilçesine bağlı mahallelerin takımlarının yarışacağı turnuvada A Grubunda Ula Gençlik, Karabörtlen, Sarayyanı, Gökçe, Şirinköy, Gökova, B grubunda Ula Spor, Çıtlık Gençlik, Akçapınar, Kıyra, Kızılağaç, Kızılyaka, C Grubunda ise Çıtlık, Akçapınar Gençlik, Yeşilova, Gölcük, Ataköy ve Akyaka takımları mücadele edecek.