Meclis Canlı

Büyükşehir Uluslararası Zurna Festivali’ne Fethiye’de Büyük İlgi


08.09.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Barış temalı 2.Uluslararası Zurna Festivali’nin ikinci gün programı Fethiye’de yoğun katılımla gerçekleşti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Zurna Festivalinin ikinci gün programı Fethiye – Beşkaza Meydanı’nda yapıldı. Yoğun bir katılımın olduğu programda CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, CHP Fethiye İlçe Başkanı Özgür Kullukçu da katılımcılar arasında yer aldı.

Programın sonunda FETAV (Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı) Yönetim Kurulu Üyesi ve Fethiye Belediyesi CHP Meclis Üyesi Fercan Akçin, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın’a çiçek takdim etti. Fercan Akçin “2. Uluslararası Zurna Festivali’nin bugün burada yapılmasını sağlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ve bu güzel gecede emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2.Uluslararası Zurna Festivali’nde Fethiyeli TRT sanatçısı Hamdi Özbay’a çiçek takdim eden CHP Fethiye İlçe Başkanı Özgür Kullukçu konuşmasında “Hamdi Özbay Fethiye’nin yetiştirdiği büyük değerlerden biri. Onun Fethiyeli olmasından büyük gurur duyuyoruz. Kendisine Fethiye’ye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu güzel geceyi bize yaşatan Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ve tüm personeline teşekkür ederim.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın programın sonunda yaptığı konuşmada “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak bu alanı bize tahsis eden Fethiye Belediyesi’ne, organizasyonu sağlayan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na ve gecede emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Bizleri bir araya getiren bu tür etkinliklerde görüşmek dileğiyle, hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2. Uluslararası Zurna Festivalinin ikinci gününde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda yapılan açılış programına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar farklı yörelerin melodileri ve enstrümanlarıyla keyifli saatler geçirdiler.