Meclis Canlı

Büyükşehir Üreticinin Yanında


24.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Karaçulha Toptancı Hali’nde üreticilerle bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı düzenledi.

        Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Hal Dernek Başkanlığı ve Fethiye Ziraat Odası Başkanlığı’nın işbirliği ile organize edilen üretici bilgilendirme toplantısı Fethiye Karaçulha Toptancı Hali’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda üreticilere 5957 Sayılı Hal Kanunu hakkında bilgiler verilirken üreticilerin sorunları ve talepleri dinlendi.

         Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Şevket Gülen toplantıda yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman üreticilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Organize ettiğimiz üretici bilgilendirme toplantıları ile amacımız 5957 Sayılı Hal Kanunu hakkında üreticimize bilgi vermek ve bunun yanında üreticilerimizin sorun ve taleplerini dinleyerek kanun ve yasalar çerçevesinde üreticiler lehine neler yapılabileceğine dair çalışmalar yapmaktır. Üreticilerimizden gelen talepler en kısa zamanda değerlendirilerek geri dönüşü yapılacak. Üretici bilgilendirme toplantılarını düzenli aralıklarla yapacağız ve sorunları çözmek için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz.”

       Düzenlenen toplantıya Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Hal Derneği Başkanı Atabey Akgün, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Fethiye İlçe Tarım Müdürü Şaban Sarıkaya ve üreticiler katıldı. Toplantıya katılan üreticiler kendilerine bu tarz bilgilendirme toplantısı yapıldığı ve sorunları dinlendiği için Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.