Büyükşehir Veteran Sporcuları İzmir’den Dereceyle Döndü

31.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi veteran sporcuları katıldıkları turnuvalarda başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın veteran sporcuları, Türkiye Atletizm Federasyonun İzmir’de Düzenlediği 2015 yılı Masterler  Türkiye Pist Şampiyonasından dereceyle döndüler. Veteran sporcu Fikret Akay, şampiyonada Yüksek Atlama kategorisinde Birinci, Uzun Atlama kategorisinde İkinci olurken bir diğer veteran sporcu Yusuf Üzer, 1500 metrelik koşu yarışında Birinci, 800 metre koşu yarışında da İkinci oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Büyükşehir Belediyemizi, İzmir’de düzenlenen Masterler Türkiye Pist Şampiyonasında en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.”