Meclis Canlı

Büyükşehir Yardım Eli Uzattı


21.11.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde tüm ilçelerde başlattığı sosyal yardım projeleriyle, muhtaç vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 16 Kasım günü gazetelerde yer alan “Yatağan’da insanlık dramı!” başlıklı haber üzerine 18 Kasım günü harekete geçti.  Yatağan Bencik Mahallesine giderek incelemelerde bulunan Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı çalışan sosyal yardım ekipleri, gerekli çalışmaları başlattı. 

Konu hakkında bilgi veren Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç ekiplerin çıkan haberler sonrasında vatandaşların yanına giderek gerekli incelemeleri yaptıklarını belirtti. Daire Başkanı Hacı Koç “Ekiplerimiz tarafından, muhtaç durumda bulunan ve zor şartlarda yaşayan ailemize mahalle sakinlerinin sahip çıktığı, masraflarını kardeşinin karşıladığı öğrenilmiştir. Masraflarını karşılamada destek olmak için  “halk kart” uygulamamız çerçevesinde çalışma başlattık. Yapılmakta olan yeni evin tamamlanmasından sonra “Paylaşarak Sevindir” birimimizden ev eşyası yardımı da yapacağız.” ifadelerini kullandı.