Meclis Canlı

Büyükşehir Yatağan'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi


25.02.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve MUSKİ Genel Müdürü Yatağan Belediyesi'nin düzenlediği Muhtarları Bilgilendirme toplantısına katıldı.

Yatağan Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa, Fen İşleri Daire Başkanı Hida Kılıç, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Koç, Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (MUSKİ) Baki Ülgen ve Yatağan İlçesinde hizmet veren muhtarlar  katıldı.

Muhtarlar Bilgilendirme Toplantısında konuşan Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, bu toplantılar ile muhtarlarımız ve onların nezlinde vatandaşlara belediye hizmetleri ve görevleri hakında bilgiler verildiğini belirtti. Işık; “ Toplantıya katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi. Bilgilendirme toplantısında Daire Başkanları ilgili birimleri hakkında muhtarlara sunumlar yaparak muhtarlardan gelen soruları cevapladı. Diğer ilçelerden de bu tür talepler gelmesi üzerine bu toplantıların devam edeceği belirtildi.