Meclis Canlı

Büyükşehir, Yatay/Düşey İşaretleme Çalışmalarına Devam Ediyor


06.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Fethiye ve Seydikemer İlçelerinde yatay/düşey işaretleme çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Fethiye İlçesinde Ölüdeniz yolunda uyarı yavaşlama çizgi çalışması, Mustafa Kemal Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarında refüj başı ofset tarama uygulaması, Kayaköy Yolunda düşey işaretleme çalışmalarını ve Çarşı Caddesinde yaya geçidi yenilemelerini tamamladı. Seydikemer İlçesi Saklıkent yolunda başlayan işaretleme çalışmaları ise hızla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yayaların ve sürücülerin güvenli bir trafik akışı içerisinde olmaları için taşıt yollarının düzenini sağlayan trafik işaretleme çalışmalarımız devam ediyor. Fethiye İlçemizde özellikle yaz aylarında turizm sezonu nedeniyle artan trafik yoğunluğunu da dikkate alarak, güvenili yollar için bazı muhtelif cadde ve sokaklarda işaretleme çalışmalarını tamamladık. Seydikemer İlçesindeki çalışmalarımız da hızla devam ediyor.”