Meclis Canlı

Büyükşehir yol bakım-onarım çalışmalarına devam ediyor


06.10.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için il genelinde yol bakım, onarım ve şarampol temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fenİşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Seydikemer ilçesi Ören, Çamurköy, Dere Mahallesinde ve Menteşe İlçesi Esençay Mahallesinde çalışmalar tamamlanırken, Seydikemer İlçesi Söğütlüdere, Yaka, Döğer Mahallesi ve Köyceğiz İlçesi Ekincik Mahallesinde bulunan yollarda şarampol temizliği ve yolların bakım, onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.



Muğla’ya yakışır, modern ve güvenli yollar için mesai saati gözetmeksizin çalıştıklarını belirten Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç “Bu güne kadar Muğla’ya yakışır, modern ve güvenli yollar için tüm ilçelerimizde çeşitli çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımızı güvenli yollara kavuşturmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.