Meclis Canlı

Büyükşehir Zabıtası Çığırtkanlara Göz Açtırmıyor


31.07.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri,  il genelindeki Şehirlerarası Otobüs terminallerinde yapılan denetimlerle çığırtkanlık ve ayakçılık yapan şahıslara göz açtırmıyor.

 

Otobüs terminalinde çığırtkanlık yapan şahıslara yönelik kameralı takip başlatıldı. Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte vatandaşlardan gelen şikayetleri önlemek amacıyla denetimlerini artıran zabıta ekipleri, yolcuların seyahat özgürlüğünü kısıtlayıcı tavırlar sergileyen çığırtkanları tespit ederek gerekli yasal işlemleri uyguluyor.

 

Klima Denetimleri Devam Ediyor

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, toplu taşıma araçlarında klima denetimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlardan gelen yoğun ihbarlar üzerine harekete geçen Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, toplu taşıma araçlarındaki denetimlerini arttırdı.

 

Vatandaşların daha konforlu bir şekilde ulaşım hizmetlerinden yararlanabilmesi ve daha serin bir ortamda seyahat etmelerini sağlamak için klima denetimi yapan ekipler, kurallara uymayan araç sahipleri hakkında da gerekli yasal işlemleri uyguluyor.