Büyükşehir Zabıtasına Hizmet İçi Eğitim

13.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, personeline yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, personeline yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitim seminerine katılan zabıta personeline, Büyükşehir Belediyesi Kanunu, Zabıta Yönetmeliği, zabıtanın görev alanları ile ilgili mevzuatlar ve yetkiler konusunda bilgiler verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen, eğitim semineri ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Daire Başkanlığımızda görev yapan personelimize genel bir tanıtım ve mevzuat eğitimi verdik. Düzenlediğimiz eğitim seminerleriyle amacımız vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermek. İlerleyen günlerde belirli aralıklarla hizmet içi eğitim semineri düzenlemeye devam edeceğiz.”