Meclis Canlı

Büyükşehir Zabıtası’ndan Çevre Kirliliğiyle Mücadele


13.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, il genelinde çevre kirliliğini önlemek için denetimlerini sıklaştırdı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, hafriyat, inşaat ve yıkıntı atıklarının rastgele dökülmesini engellemek ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için  İlçe Zabıta Müdürlükleriyle koordineli bir şekilde çalışıyor. Zabıta memurları, belirlenen hafriyat sahalarının dışına kaçak hafriyat dökümü yapan kişiler hakkında gerekli yasal işlemler yapıyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen, temiz bir çevre için ekiplerin özveriyle çalıştıklarını söyledi. Gülen; “Büyükşehir Belediyesi olarak “Çevre Dostu Muğla” için tüm birimlerimizle gayretli bir çalışma yürütüyoruz. İlçe Belediye Zabıta Müdürlüklerimizle de koordineli bir şekilde hareket ederek rastgele hafriyat dökümünün önüne geçmek için il genelinde denetimler yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı da çevre konusunda biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum.” dedi.