Meclis Canlı

Büyükşehir Zabıtasından Toplu Taşıma Araçlarında Klima Denetimi


30.06.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Trafik Zabıta ekipleri, aşırı sıcaklarda  şehir içi ulaşımı sağlayan toplu taşıma araçlarında klimaların çalıştırılmadığı yönündeki şikayetlerin artması üzerine klima denetimlerini sıklaştırdı.



Vatandaşlardan gelen yoğun ihbarlar üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Zabıta Trafik ekipleri, toplu taşıma araçlarındaki denetimlerini arttırdı. Ekipler, il genelinde vatandaşların daha rahat ve konforlu bir şekilde ulaşım hizmetlerinden yararlanabilmesi ve daha serin bir ortamda seyahat etmelerini sağlamak için gerçekleştirdiği denetimlerde kurallara uymayan sürücülere uyarılarda bulunarak gerekli yasal işlemeleri uyguluyorlar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, toplu taşıma aracında seyahat eden vatandaşları da klimasını çalıştırmayan veya kurallara uymayan toplu taşıma aracının kooperatif ismi, plakası ve olay zamanını, 444 48 01 Büyükşehir Çağrı Merkezini arayarak veya Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesinde yer alan şikayet formunu doldurarak bildirmeleri konusunda hatırlatmada bulunuyorlar.