Meclis Canlı

Büyükşehir Zihni Derin’de Altyapı Çalışmalarına Başladı


11.10.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sıcak asfalt programına alınan Zihni Derin Caddesi’nde asfalt kaplama çalışmaları başlamadan önce Kamu Kaynağının etkin ve verimli kullanılabilmesi, yolun tekrardan kazılmaması için gerekli olan altyapı yatırım çalışmalarına başlandı.




Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Altyapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü(AYKOME) tarafından altyapı tesisi yapan kurum ve kuruluşlara gerekli bildirimler yapılarak AYKOME’nin koordinasyonunda cadde üzerinde çalışmalara başlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hida Kılıç konu hakkında yaptığı açıklamada “ Belediye olarak öncelikli görevimizin vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerine getirilmesi olduğu kadar kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanmakta başlıca görevlerimiz arasındadır. Zihni Derin Caddesinde ekip arkadaşlarımızın özverili çalışması sayesinde altyapı ve üstyapı çalışmaları Muğla’mıza yakışan bir hizmet anlayışıyla tamamlanacak” ifadelerini kullandı.



Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, doğal gaz dağıtım şirketi  çalışmaları tamamlarken, ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından cadde üzerinde yapılan çalışmalar devam ediyor.

Bu çalışmalar sonrasında Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sıcak asfalt kaplama çalışmalarına ara vermeden başlanarak çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması için işlemlerin aralıksız olarak devam ettiği belirtildi.