Büyükşehir’de Hizmet İçi Eğitimler Devam Ediyor

19.10.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, personellere yönelik düzenlediği hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından personellere, kurum oryantasyonu eğitimi ile iş sağlığı ve güvenliği eğitim semineri düzenlendi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerine çok sayıda personel katıldı. Eğitim Şube Müdürü Zerrin Kılınç, Büyükşehir Belediyesi’nin misyonu, vizyonu, temel değerleri hakkında bilgi verirken İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ömer Şahin ise iş güvenliği talimatları, kişisel koruyucu donanım kullanımı ve acil durum konularında personelleri bilgilendirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı, eğitimin açılış konuşmasında ekip olma bilincinin önemini vurguladı. Zağlı; “. Hepimiz halka hizmet etmek için buradayız. Dolayısıyla en önemli denetimi amirleriniz değil halk yapıyor. Hizmet verirken halk odaklı, anlayışlı, sakin ve stresten uzak olunması gerekiyor. Başarının bu şekilde geleceğini düşünüyorum. . Futbolda bir deyim vardır. Bireysel başarı maç kazandırabilir ancak şampiyon olmak istiyorsak ekip olarak başarılı olmak zorundayız.” dedi.