Meclis Canlı

Büyükşehir’den 822 Mezarlık Alanına Temizlik


18.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan mezarlık alanlarının temizlik ve ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla İli genelinde Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluk alanında bulunan Bin 53 mezarlık alanından 822’sin de temizlik ve ilaçlama çalışmalarını tamamladı. Ekipler, 7. 321.265 metrekare mezarlık alanında temizlik ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, mezarlık alanlarının her zaman temiz ve düzenli yerler olması gerektiğini, bu kapsamda da ekiplerin periyodik aralıklar ile temizlik ve ilaçlama çalışmaları yaptıklarını söyledi. Hacı Koç; “Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmeleri için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden temizlik ve ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Muğla İli genelinde 822 mezarlık alanını temizleyen ve ilaçlayan ekiplerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.” dedi.