Meclis Canlı

Büyükşehir’den Anlamlı Konser


11.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yılında Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan Atatürk’ü Anma Konseri düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalının birlikte verdiği konsere, Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Namık Alper, Muğla Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Atatürk’ü Anma Konseri sonrası konuşma yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Atatürk’ü bu akşam düzenlenen özel ve anlamlı konserle onun sevdiği şarkılar ile andıklarını söyledi. Başkan Gürün; “10 Kasımlarda Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve özlemle anarken onun bizlere gösterdiği yolda daha büyük bir şevk ve heyecanla yürümemiz gerekiyor. Bu anlamlı geceyi birlikte düzenlediğimiz Üniversitemize ve Atatürk’ü Anma Konserinde bizleri yalnız bırakmayan ve bizlere eşlik eden herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Muğla Valisi Amir Çiçek, böyle anlamlı ve özel bir geceyi organize eden Büyükşehir Belediyesi ve Üniversiteye teşekkür etti. Amir Çiçek; “Bir çok eserler bırakan Cumhuriyetimizi kuran Mustafa Kemal Atatürk hiçbir zaman ölmedi ve ölmeyecekte. Büyükşehir Belediyemiz ve Üniversitemizin ortaklaşa düzenlediği bu etkinlikle Atatürk’ü bu gece onun sevdiği şarkılarla andık.  Bu anlamlı gecede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.