Meclis Canlı

Büyükşehir’den Asfalt Atağı


10.07.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve modern yollarda seyahat edebilmeleri için il genelinde asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2017 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde yetki ve sorumluluğunda bulunan yollarda çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Milas İlçesi, Akbük – Bozbük- Kazıklı- Gürçamlar (Aydın İl sınırı)- Sekköy- Çamovalı –Çamköy –Yoğunoluk-Bayır-Akçayaka–Ortaköy- Çamlıyurt- Çakıralan Mahallelerinde, Yatağan İlçesi, Hacıbayramlar- Hacıveliler- Yeşilköy Mahallelerinde, Menteşe İlçesi, Akkaya yolunda, Ula İlçesi, Şirinköy- Örnekköy- Esentepe- Yeşilçam–Turgut-Kavakçalı-Oyru-Arıcılar- Çakmak Mahallelerinde, Köyceğiz İlçesi, Hamitköy Mahallesi ve Yuvarlakçay Mevkiinde, Datça İlçesi, Kızlan -Karaköy- Hızırşah- Cumalı Mahallelerindeki yollarda sathi asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “‘İl genelinde daha güvenli ve konforlu yollar için ekiplerin özveriyle çalışıyor. 23 gün içerisinde 93 kilometre 1.ve 2. Kat sathi asfalt kaplama çalışması tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi olarak Muğla’mıza yakışır modern ve konforlu yollar için 2017 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde il genelinde 752 kilometre asfalt kaplama çalışmasını tamamlamayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda da ekiplerimiz mesai saati gözetmeden Muğla’nın birçok noktasında yol bakım, onarım ve asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor” denildi.