Meclis Canlı

Büyükşehir’den Bodrum’a Dört Koldan Alt Yapı Yatırımları


06.02.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İlçesinde kısa sürede binlerce metrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı yaptı. Son olarak Turgutreis Mahallesi’nde 4 bin metrelik içme suyu hat çalışması bitme aşamasına geldi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, içme suyu problemlerinin yaşandığı Bodrum İlçesi’nin çeşitli mahallelerinde devam ettiği hat çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak Konacık, Eskiçeşme ve Mumcular Mahalleleri’nde devam eden içme suyu hat çalışmalarının yanı sıra, Turgutreis Mahallesi’nde de tamamlanma aşamasına geldi. 

4 Bin Metrelik Yeni İçme Suyu Hattı

Bodrum İlçesi Turgutreis Mahallesi Beyoğlu Caddesi üzerinde eskiyen ve sürekli arızaların meydana geldiği içme suyu hatları MUSKİ ekipleri tarafından yenileniyor. Arızalar nedeniyle su kesintilerinin yaşandığı cadde üzerindeki 4 bin metrelik hat yenilenip bölgedeki su kesintilerinin en aza indirilmesi amaçlanıyor. Bodrum Belediyesi tarafından üst yapı çalışmalarının yapılacağı cadde üzerinde Muğla Büyükşehir Belediyesi alt yapıyı yenileyerek bölgede uzun ömürlü içme suyu hatlarını hizmete sunuyor.